Germanii de la Kik deschid primul magazin din România în Prima Shops Oradea

Prima Shops Oradea

Retailerul vestimentar Kik, unul dintre cele mai importante branduri din Europa, deschide primul magazin din România la Oradea, în cadrul proiectului Prima Shops, dezvoltat de Oasis Retail Development & Consulting.

Grupul german Kik a închiriat în acest proiect 600 de metri pătrați, magazinul urmând să fie deschis la finalul lunii septembrie, a anunțat dezvoltatorul Prima Shops.

Parcul de retail din Oradea, deschis în urmă cu un an și jumătate, este ocupat integral și a avut până în prezent peste patru milioane de vizitatori. „Când planificăm un proiect, luăm în calcul pe lângă indicatori precum amplasamentul terenului, catchment sau acces și modalitatea în care putem oferi vizitatorilor un produs de calitate, care să le susțină nevoile de shopping și distracție pe termen cât mai lung. La Oradea avem un proiect cu un mix de chiriași ce oferă o varietate foarte mare de servicii vizitatorilor”, a declarat Klaus Reisenauer, partener în cadrul Oasis Development.

Prima Shops Oradea, în suprafață de 10.000 mp, a fost dezvoltat în urma unei investiții de peste 12 milioane euro. În cadrul proiectului sunt deschise magazine precum C&A, JYSK, CCC, Takko, Deichmann, Flanco, Pepco, Noriel, SMYK, Intersport sau KFC, iar în imediata apropiere se află un hipermarket Kaufland.

Prima unitate sub brandul Prima Shops a fost inaugurată în anul 2007, iar în prezent sunt operaționale șase proiecte de acest tip, compania vizând extinderea rețelei în orașele cu peste 30.000 de locuitori.

Oasis Development, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de retail din România, a livrat în ultimii 15 ani peste 70 de proiecte în întreaga țară, pe o suprafață ce însumează 1,5 milioane metri pătrați de teren. Compania dezvoltă proiecte proprii sub brandurile Prima Shops și Family Center.

German
Citește articolul precedent:
Schmidt Premium Cars, unul dintre cei mai premiați dealeri Rolls-Royce din lume, își consolidează prezența în România prin crearea unui centru de excelență la București

Schmidt Premium Cars, divizia de automobile de lux a MHS Holding, investeşte într-un centru de excelență în vânzări pentru marca...

Închide