Green Village Resort a înregistrat afaceri de 2 milioane euro în primele 9 luni, mai mari cu 18%

Resortul Green Village din Sfântu Gheorghe, aflat în portofoliul grupului Eurolines, a înregistrat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 2 milioane de euro, cu 18% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut.

Numărul de turiști români și străini care au vizitat Green Village a crescut cu 11% în perioada aprilie-septembrie, ajungând la 9.800 de persoane. În plus, numărul de înnoptări la Green Village a depășit 31.340, bifând un avans de 11% comparativ cu perioda similară din 2016.

„După țările de proveniență, cei mai mulți dintre turiștii care au ales vacanțe la Green Village în acest an provin, în ordine, din România, Germania, SUA și Austria. Gradul mediu de ocupare al Green Village în primele trei trimestre din 2017 a fost de 71%”, arată compania.

Green Village și-a propus pentru acest an o cifră de afaceri de 2,2 milioane de euro, mai mare cu 22% față de nivelul realizat în 2016. Pentru anul viitor, Green Village estimează un avans de 15% al rulajului.

În acest an, la Green Village s-au realizat investiții de aproximativ 350.000 euro, axate în principal pe îmbunătățirea serviciilor.

„Singura variantă pentru a face un turism sustenabil în Deltă este a avea un sezon cât mai lung, de minim nouă luni. Green Village dă acest semnal nu doar către turiști, ci și către comunitatea locală pentru că vrea să asigure locuri de muncă permanente, nu doar unele sezoniere, celor care trăiesc în zonă și să se implice astfel în dezvoltarea durabilă a turismului”, a declarat Dragoș Anastasiu, președintele grupului Eurolines.

Anul 2017 a fost cel de-al treilea an de funcționare al Green Village, de la preluarea de către Eurolines, fiind prima investiție în hotelărie a grupului condus de Dragoș Anastasiu. În acest an sezonul la Green Village s-a deschis  în luna aprilie și se va încheia după Revelion, la începutul anului viitor.

German
Citește articolul precedent:
Gothaer: Numărul dosarelor de daună pentru locuințe, deschise în urma furtunilor, s-a dublat în primele nouă luni

Numărul dosarelor de daună deschise pe segmentul asigurărilor de locuințe, pentru pagube produse de furtună, s-a dublat în primele nouă...

Închide