Green Village Resort: Românii se simt în siguranță în Delta Dunării, unde hotelurile și pensiunile vor fi pline de Paște și 1 Mai

Într-o perioadă în care unii turiști români anulează vacanțe externe și sunt reticenți în a călători în general, hotelurile și pensiunile din Delta Dunării sunt rezervate aproape integral de Paște și 1 Mai, arată reprezentanții resortului Green Village din Sfântu Gheorghe, deținut de omul de afaceri Dragoș Anastasiu.

Astfel, în fiecare zi se fac rezervări în Deltă pentru lunile aprilie și mai și chiar pentru sezonul estival, potrivit reprezentanților Green Village.

„Din datele noastre și din discuțiile cu colegii din Deltă, majoritatea hotelurilor, precum și pensiunile vor fi pline atât de Paște, cât și de 1 Mai”, a declarat, într-un comunicat, Liliana Șmira, directorul general al Green Village 4* Resort, care spune că la hotelul pe care îl conduce nu mai există niciun loc liber din cele 180, nici pe perioada sărbătorilor pascale și nici în minivacanța de 1 Mai.

Unele dintre hotelurile și pensiunile din Deltă s-au închis în luna noiembrie, iar altele imediat după Revelion, și aproape toate se vor redeschide începând cu luna aprilie.

Rezervările pentru vacanțele de Paște și 1 Mai în Deltă au început să se facă încă din noiembrie anul trecut, iar în cazul Green Village ultimele camere disponibile au fost cumpărate zilele trecute.

„În contextul în care unele companii aeriene anulează curse pe destinații externe pentru că turiștii și-au anulat rezervările de teama coronavirusului, românii se simt în siguranță în Deltă, unde nu doar că nu am avut anulări de vacanțe, dar zilnic se fac rezervări pentru lunile aprilie și mai și chiar și pentru vară. Sunt turiști din toată țara atrași de tarifele mici din aprilie și mai, când pot pescui în Deltă, pot observa păsările care se întorc în țară (berze, pelicani, etc.), se pot plimba pe malul mării și pot face excursii cu barca în zonă”, a explicat directorul general al Green Village 4* Resort.

În luna aprilie, o noapte de cazare la Green Village 4* Resort costă de la 50 de euro/cameră dublă, cu mic dejun inclus.

Resortul Green Village 4* din localitatea Sfântu Gheorghe din Delta Dunării are 180 de locuri în 90 de camere duble, apartamente cu 2 și 3 dormitoare și penthouse-uri cu vedere la lacurile și canalele Dunării. 2020 este cel de-al șaselea an de funcționare al Green Village 4* Resort de la preluarea sa de către Eurolines Group, fiind și prima investiție în hotelărie a grupului condus de Dragoș Anastasiu.

German
Citește articolul precedent:
Închide