Häfele România, furnizor de accesorii, feronerie pentru mobilier și sisteme electronice de control al accesului, a anunțat deschiderea primului showroom local, în București, spațiul expozițional având o suprafață totală de 150 metri pătrați.

„Prin deschiderea noului showroom lansăm o invitație atât arhitecților, designerilor, producătorilor de mobilier, cât și partenerilor noștri să vină să descopere o parte din universul Häfele, să interacționeze zilnic cu consultanții de vânzări și sutele de produse expuse pentru a beneficia de sprijinul nostru în toate fazele de dezvoltare ale unui proiect. De asemenea, acest spațiu se adresează și consumatorilor, care vor să cunoască soluțiile Häfele, dar și cum va arăta viitorul în casa lor, printr-un mobilier inteligent și multifuncțional”, a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.

Showroom-ul, unde funcționează și sediul Häfele din București, cuprinde o zonă operațională, care susține operațiunile zilnice ale echipei de vânzări, marketing și consultanță în domeniul accesoriilor de mobilier și feroneriei arhitecturale, și zona expozițională, unde se pot testa gamele proprii de produse, iar vizitatorii pot fi consiliați de specialiști în alegerea soluțiilor potrivite pentru proiectele lor.

În anul 2017, subsidiara locală a grupului german Häfele a înregistrat afaceri în creștere la peste 8 milioane euro.

„Am reușit, anul trecut, să livrăm 30.000 de comenzi, adică mai mult de 7.000 de articole diferite, cu ajutorul a peste 1.000 de parteneri fideli, o dovadă clară că Häfele este alegerea atât pentru zona rezidențială, cât și cea comercială. Pentru acest an vizăm deschiderea unui nou centru logistic în Timișoara, lansarea unui nou website, cu o platformă de preluare a comenzilor integrată, precum și traininguri de produs pentru clienții noștri în noul spațiu”, a adăugat reprezentantul companiei.

Compania germană Häfele a fost fondată în 1923 și a încheiat anul financiar 2016 cu venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.300 de angajați în 37 de filiale și numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

Subsidiara din România a fost înființată în octombrie 2009, cu sediul la Timișoara și are un punct de lucru în București.