Hödlmayr va transporta o parte din vehiculele importate de Toyota în România

Toyota România și-a încredințat o parte din volumul importurilor sale subsidiarei locale a grupului austriac Hödlmayr, care va asigura integral depozitarea vehiculelor și distribuirea lor la nivel național.

„Este o realizare importantă, care vine în urma investițiilor pe care le-am alocat anul trecut pentru modernizarea parcului nostru auto, precum și a depozitului nostru de autovehicule. Acum îi putem oferi noului nostru client premium, Toyota Romania, o suprafață de depozitare de 120.000 metri pătrați și, prin urmare, locuri de parcare pentru 5.000 de vehicule”, a declarat Tamer Sen, General Manager Hödlmayr Logistics România, filiala locală a grupului austriac.

Volumul total anual de vehicule rulate în cadrul acestui proiect este de 15.000 unități.

„Alegerea unei companii de talia Hödlmayr vine în sprijinul planurilor de creștere pe care le avem pentru Toyota și Lexus în România, iar dezideratul nostru de a fi un furnizor de servicii de mobilitate  se concretizează și prin acest parteneriat logistic care ne va aduce mai aproape de clienții noștri“, a spus Edit Corcoman-Târcolea, General Manager Toyota România.

Compania Hödlmayr Logistics România numără în prezent peste 200 de angajați și are o flotă de vehicule compusă din peste 100 transportoare speciale. Sediul din Bascov, județul Argeș, include o capacitate de garare pentru circa  5.000 vehicule și asigură – pe lângă soluțiile de transport, și lucrări de service, îmbunătățire și asigurare a calității.

În 2018, afacerile Hödlmayr în România s-au plasat la 25 de milioane de euro.

Hödlmayr International AG este o afacere de familie cu sediul în Schwertberg (Austria), specializată în logistica vehiculelor. Hödlmayr International AG și filialele sale din 16 țări au un număr de 1.900 de angajați. Cifra de afaceri a companiei s-a ridicat anul trecut la aproximativ 290 de milioane de euro.

German
Citește articolul precedent:
Piața imobiliară, între oportunități și amenințări în 2019

Piața imobiliară „freamătă” nu doar în România, ci în întreaga Europă. Investitorii imobiliari europeni sunt tot mai prudenți, pe măsură...

Închide