Holcim România deschide o nouă stație ecologică de betoane, în Ilfov

Anca Alexandru, Director Divizia de Betoane Holcim România

Grupul Holcim România, cel mai mare producător de materiale de construcții de pe piața locală, a anunțat deschiderea unei noi stații ecologice de betoane, în Tunari, județul Ilfov.

Compania ajunge la 19 astfel de stații în întreaga țară și își continuă angajamentul pentru sustenabilitate.

„Prin intermediul acestei noi stații de betoane ecologice din Tunari, suntem cu un pas mai aproape de clienții noștri și ne consolidăm investiția în creșterea pieței de construcții sustenabile din România. Totodată, ne respectăm angajamentul asumat la începutul acestui an prin ECONCEPT, noul nostru model de business, și oferim o gamă integrată de produse și soluții ECO, astfel încât să accelerăm tranziția către un mediu construit mai verde. Scopul nostru este să construim cu responsabilitate față de mediu și față de generațiile viitoare”, a declarat Anca Alexandru, Director Divizia de Betoane Holcim România.

Stația ecologică de betoane din Tunari este a șasea stație a Holcim România deschisă în zona București-Iflov și face parte din strategia pe termen lung a companiei de a sprijini construcțiile sustenabile.

Stația de betoane ecologice din Tunari va fi inclusă și în platforma clicbeton.ro – prima platformă online pentru achiziționarea de beton din țară, dezvoltată de Holcim România. Astfel, clienții locali vor beneficia de un nou punct de lucru din care se pot aproviziona cu beton, printr-un proces de achiziție simplu și rapid.

Holcim (Romania) S.A. activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România. Compania deţine două fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 18 staţii ecologice de betoane, trei staţii de agregate, două staţii de lianţi speciali şi trei terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. În prezent, Holcim numără aproximativ 800 angajați în România.

Grupul de companii Holcim România include Somaco Grup Prefabricate și Geocycle România.

German
Citește articolul precedent:
Raiffeisen Bank este prima bancă din România care și-a digitalizat total relația cu casele naționale de pensii

București, 23 august 2021 - Alimentarea conturilor de pensii deschise la Raiffeisen Bank se face acum online și instant pentru că...

Închide