Hornbach inaugurează magazinul din Cluj-Napoca în urma unei investiții de 27 milioane euro

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, a anunțat inaugurarea celui de-al optulea magazin din România, la Cluj-Napoca.

„Hornbach își continuă strategia de expansiune pe piața locală și suntem mândri să anunțăm deschiderea unei noi locații, de data aceasta în Cluj-Napoca. Investiția totală în noul nostru magazin s-a situat la 27 milioane de euro, sumă ce include și stocul inițial de marfă. Astfel, prin inaugurarea acestui magazin, investițiile totale ale companiei în România au ajuns la 202,2 milioane de euro“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

Magazinul Hornbach Cluj-Napoca, care va fi deschis pentru public în data de 15 iulie, este amplasat pe un teren de 4,1 hectare și are o suprafață totală de circa 23.000 de metri pătrați. Acesta cuprinde și zone speciale, așa cum este cazul celei dedicate produselor de Grădină și ZOO ce ocupă un spațiu de 5.200 metri pătrați, dar și zona de Drive In, cu o suprafață de 6.900 de metri pătrați.

Unitatea cuprinde departamente pentru un sortiment vast de produse destinate construcției sau amenajării unei locuințe și nu numai, de la produse electrice, materiale de construcții, feronerie, gresie și pardoseli, până la decorațiuni interioare, un centru de înrămări tablouri și unul de mixat vopsele și o expoziție cu articole destinate băilor.

Compania germană Hornbach, fondată în anul 1877, deține în prezent 165 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online în nouă țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România).

German
Citește articolul precedent:
Lidl își extinde rețeaua din România prin deschiderea unui magazin în Chișineu-Criș

Retailerul Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în Chișineu-Criș, județul Arad, pe data de 15 iulie....

Închide