Hornbach recrutează 120 de persoane pentru noul magazin din Cluj-Napoca

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, a început procesul de recrutare pentru personalul noului magazin din Cluj-Napoca, ce va fi inaugurat în acest an, vizând angajarea a 120 de persoane.

„Pozițiile deschise sunt cele aflate pe organigrama oricărui magazin din rețeaua noastră. O parte din echipa noului magazin a fost formată, însă, pentru a fi completă, căutăm în continuare persoane care să ocupe poziții precum șefi de raion, lucrători comerciali, lucrători recepție marfă, șoferi și casieri”, a declarat, într-un comunicat, Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România.

Echipa de management a noului magazin este parțial formată prin promovări interne, însă au fost recrutați și candidați din exterior pentru posturile de șef de raion și director adjunct.

„În cadrul Hornbach, pentru pozițiile de management recrutăm din exterior doar atunci când este absolut necesar. În mod tradițional, acordăm prioritar șansa promovării propriilor angajați, iar în cadrul magazinului din Cluj-Napoca 10% din personal va fi asigurat de persoane transferate din interiorul rețelei existente”, a subliniat reprezentantul retailerului.

Odată recrutați în cadrul companiei, noii angajați trec printr-un amplu proces de instruire, care presupune școlarizări standard și specifice, fiecare tip de training fiind alcătuit dintr-o parte teoretică și una practică. În plus, angajații beneficiază și de programe de dezvoltare profesională, arată compania.

„Un alt aspect important care ne poziționează în topul angajatorilor dezirabili este și valoarea veniturilor obținute de către salariații noștri, acestea situându-se peste media pieței de profil”, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

Fondat în anul 1877, concernul german deține 161 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România, având un număr de aproximativ 22.000 de angajați.

Pe piața locală, rețeaua Hornbach cuprinde în prezent șapte unități – București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu și Oradea.

German
Citește articolul precedent:
Afacerile PENNY România, plus 19% în 2020. Compania anunță investiții de peste 1 mld. euro până în 2029

PENNY România, parte a grupului german REWE, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 4,73 miliarde de lei,...

Închide