Hotelul InterContinental Bucuresti – in topul firmelor din Capitala

Lior Bebera
Lior Bebera, Director General al InterContinental Bucuresti

Hotelul InterContinental Bucuresti a castigat Premiul I la Sectia Turism, Categoria Intreprinderi mojlocii. din cadrul celei de-a 24-a editii a Topului Firmelor din Capitala organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

“Salutam initiativa camerei de comert de a premia separat companiile care activeaza in turism in Bucuresti, pentru ca acest sector de activitate s-a dezvoltat spectaculos in ultimii ani. Suntem foarte mandri de acest premiu, pentru ca ne sunt recunoscute performantele economice din anul 2016, topul fiind construit pe baza datelor financiare depuse la Ministerul Finantelor Publice. Nu am fi ajuns aici fara sprijinul si aprecierea oaspetilor si a partenerilor nostri, fara pasiunea si daruirea colegilor nostri de a oferi oaspetilor servicii de calitate”, a spus Lior Bebera, Director General al InterContinental Bucuresti.

Anul trecut, Hotelul InterContinental Bucuresti a raportat o cifra de afaceri de 12 milioane de Euro, 65% din venituri provenind din cazare si 35% din organizarea de evenimente si restaurant.

In 2016-2017, Hotelul InterContinental Bucuresti a castigat premii importante precum “Luxury City Hotel in Romania” (Hotelul de Lux al Anului in Romania), la World Luxury Hotel Awards si “Luxury City Hotel of the Year” (Hotelul de Lux al Anului), oferit de

Luxury Travel Guide. Hotelul este prezent si in topurile TripAdvisor 2016-2017: TripAdvisor Travellers’ Choice, Top 10 Luxury Hotels in Romania (Top 10 Hoteluri de Lux din Romania), Top 25 Best Service Hotels in Romania (Top 25 Hoteluri cu cele mai bune servicii din Romania)  si Top 25 Hotels in Romania (Top 25 Hoteluri in Romania).

German
Citește articolul precedent:
DeBizz „Lady Gala 2017”, un omagiu adus doamnelor din business

DeBizz Magazine, singura publicație locală de business germano-română, a organizat joi, 19 octombrie, la Hotel InterContinental, evenimentul „Lady Gala 2017”,...

Închide