Hotelul Radisson Blu București anunță extinderea numărului de camere și transformarea zonei de lobby și de grădină, printr-o investiție de 24 mil. euro

Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, a anunțat că va investi 24 milioane de euro pentru relansarea hotelului Radisson Blu București, proiectul vizând atât transformarea lobby-ului și a grădinii, cât și extinderea complexului, prin adăugarea unui număr de 200 de camere noi.

„Proiectat pentru a inspira experiențe de neuitat la fiecare sejur, Hotelul Radisson Blu București este gata să dezvăluie în iunie 2021 un nou lobby bar și o grădină interioară cu piscină și zonă de luat masa, ce va oferi oaspeților o ambianță elegantă și sofisticată. Noul concept, care schimbă barul din lobby, grădina și zona piscinei, a fost creat în jurul următoarelor direcții: creșterea locurilor disponibile din interior și exterior și reamenajarea într-un stil modern a barurilor aflate în interior și exterior”, se arată într-un comunicat al companiei.

Proiectul de investiții va continua cu extinderea complexului Radisson Blu prin adăugarea a 200 de camere noi.

Cu un total de 623 de camere și apartamente, Radisson Blu București devine astfel unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Europa Centrală și de Est.

„Așteptăm cu nerăbdare să ne încântăm oaspeții cu un nou lobby bar și cu o grădină interioară, transformate pentru experiențe unice. Echipa mea de oameni pasionați și bine pregătiți așteaptă cu nerăbdare să ofere clienților ospitalitatea noastră de renume mondial și tot ce este mai bun, desprins din valorea noastră de bază – Fiecare moment contează”, a spus Sonja Dive-Dahl, Directorul General al Hotelului Radisson Blu & Park Inn by Radisson București.

Radisson Blu face parte din Radisson Hotel Group, care include și Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson și Country Inn & Suites by Radisson.

German
Citește articolul precedent:
Pe 12 mai 2021, dăm startul unei noi ediții online a evenimentului „Magnetico. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”

Pe 12 mai 2021, de la ora 09:30, BusinessMark are plăcerea să vă invite o nouă ediție a evenimentului „Magnetico....

Închide