Hotelul Radisson Blu din București este alături de sistemul medical românesc și sprijină eforturile acestuia cu o donație către Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino, oferind 1000 de măști de protecție, 1000 de piese de lenjerie de pat, produse de igienă și dezinfectare.

Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino, format dintr-o echipă extinsă de medici, asistente și infirmiere, va primi în această perioadă bolnavi diagnosticați pozitiv cu COVID-19. Pe lista de necesități a spitalului se află de asemenea mănuși, ochelari de protecție, viziere, halate chirurgicale sau combinezoane de protecție de unică folosință.

“Este important ca în această perioadă să fim alături de cei care sunt în prima linie a luptei cu COVID-19, de cei care au nevoie de servicii medicale și să sprijinim spitalele din România pentru a fi cât mai bine echipate în lupta cu pandemia COVID-19”, au declarat reprezentanții hotelului Radisson Blu din București.

Hotelul Radisson Blu din București oferă de peste 10 ani servicii de cinci stele clienților locali și internaționali. În contextul pandemiei create de coronavirus, hotelul se implică activ în sprijinul comunității românești într-o perioadă în care, mai mult ca oricând, este necesar sprijinul companiilor și al societăților civile.