La un an de la lansarea pe piața din România, Hotspot Workhub a ajuns la un număr de 15 companii găzduite în spațiul său. Mai mult, în contextul reluării activității companiilor, dar și pe fondul impredictibilității cauzate de evoluția pandemiei, Hotspot, operator de spații flexibile de birouri, anunță o nouă facilitate pentru clienții din zona corporate – conceptul SUPERFLEX.

Ne-am dorit să marcăm aniversarea Hotspot Workhub cu lansarea unui nou serviciu unic pe piața locală de real-estate. Suntem primii care își asumă o astfel de abordare pentru clienții din zona corporate. Este foarte greu pentru un manager să intuiască venirea unui nou val de creștere a cazurilor COVID-19 sau normalizarea situației, pe măsură ce campania de vaccinare își va arăta rezultatele. Așa că am decis să oferim clienților control total asupra modului în care își construiesc bugetul de costuri cu reluarea activității angajaților, asumându-ne împreună riscul lipsei de predictibilitate: de la modul de tarifare la configurarea și utilizarea spațiilor, ei decid tot. Noi suntem aici să implementăm”, a declarat Tudor Popp, fondator Hotspot Workhub.

Prin serviciul SUPERFLEX, Hotspot Workhub oferă companiilor posibilitatea de a-și configura modul în care angajații își reiau activitatea de birou, de la creșterea treptată a gradului de încărcare a spațiului dedicat până la alocarea graduală a resurselor comune pentru echipe, cum ar fi spațiile de servicii pentru angajați sau sălile de ședință. Implementarea conceptului face posibilă transformarea în proporție de 100% a costurilor aferente birourilor în cheltuieli direct proporționale cu gradul de reluare a activității, eliminând zonele neutilizate sau slab utilizate. Serviciul SUPERFLEX este gândit pentru contextul actual, în care companiile nu știu cât de repede vor reveni la birou și ce ritm de creștere de utilizare a spațiului de birouri trebuie luat în calcul.

 

DESPRE HOTSPOT WORKHUB Spațiul de 2.000 de metri pătrați se află în noua clădire de birouri din București The Mark, în nordul Bucureștiului, la câțiva pași de Piața Victoriei și Gara de Nord. Hotspot este primul spațiu de birouri din România certificat BREEAM Excellent, cel mai recunoscut standard de sustenabilitate și eficiență. În perioada aceasta, compania testează și implementează o întreagă serie de concepte de “new ways of working” legate de optimizarea spațiului de birou, adoptate la nivel global de majoritatea companiilor în ultimele luni ca urmare a limitărilor generate de pandemie.

Printre membrii Hotspot Workhub se numără companii de renume cum ar fi Camera de Comerț Romano-Germană AHK, Resolute Asset Management, Trenkwalder, London Partners, Transdanube, FWEI, FEPRA etc.

Mai multe detalii referitoare la pachetul de servicii, aici.