Immofinanz a vândut terenul fostei platforme industriale Ventilatorul din București

Foto: depositedhar/ Depositphotos.com

Immofinanz, unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari din România, a finalizat vânzarea către One United Properties a fostei plaftorme industriale Ventilatorul din Capitală, cu o suprafaţă totală de aproximativ 53.000 mp.

„Ne concentrăm pe dezvoltarea portofoliului de birouri şi retail, prin urmare am inclus în strategia noastră vânzarea proprietăţilor care nu se încadrează în portofoliul nostru de bază. Terenul fostei platforme Ventilatorul este potrivit dezvoltării proiectelor rezidenţiale, astfel încât a fost inclus în procesul de vânzare, iar tranzacţia a fost încheiată cu One United Properties”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Romania, Immofinanz.

Din partea One United Properties, Victor Căpitanu, Managing Director, a declarat: „Această achiziție e importantă pentru noi, şi, datorită suportului şi profesionalismului echipei locale a Immofinanz, am încheiat tranzacția în timp record”.

La jumătatea anului 2018, Immofinanz a anunțat vânzarea a două terenuri din portofoliul companiei rezidențiale Adama. Cele două proprietăți, situate în zona de Nord a Bucureștiului, au o suprafață totală de peste 50.000 mp și au fost achiziționate de către Speedweel Real Estate Development.

Principala activitate a Immofinanz include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Grupul austriac deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,2 miliarde de euro, care cuprinde peste 230 de proprietăți.

Immofinanz își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia.  Cu un portofoliu de peste 800 milioane euro, România face parte din pieţele de bază ale grupului.

German
Citește articolul precedent:
Elvețienii de la Sika se extind în România prin preluarea companiei Arcon

Grupul elvețian Sika achiziționează compania Arcon Membrane SRL, principalul producător de membrane bituminoase pentru sisteme de acoperișuri și hidroizolații din...

Închide