VIVO! Constanța va găzdui prima farmacie Tei și primul magazin Bebe Tei din afara Bucureștiului, ambele unități urmând să fie deschise în luna octombrie, a anunțat dezvoltatorul austriac Immofinanz, proprietarul centrului comercial.

Bebe Tei va ocupa o suprafață de 1.750 de metri pătrați, în vreme ce Farmacia Tei va avea la dispoziție un spațiu de 650 metri pătrați.

„Noul parteneriat cu Farmacia Tei și Bebe Tei va contribui la diversificarea mixului de chiriași, furnizând clienților VIVO! Constanța noi produse și servicii. Noi rămânem dedicați optimizării continue a spațiilor noastre și a ofertei din cadrul mall-urilor VIVO!, punând la dispoziția retailerilor și clienților noștri un mediu optim pentru a-și desfășura activitatea”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Immofinanz România.

Bebe Tei și Farmacia Tei sunt două afaceri de familie, parte a unui lanț de distribuție pentru produsele farmaceutice cu peste 25 de ani de experiență și cu o gamă de peste 8.000 de produse și medicamente comercializate.

Immofinanz este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a Immofinanz include managementul și dezvoltarea de proprietăți.

Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 230 de proprietăți.