Immofinanz a închiriat peste 15.000 mp de spații de birouri în București în S1

myhive S-Park

Immofinanz, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din Capitală, a dat spre închiriere peste 15.000 de metri pătrați în prima jumătate a acestui an, reprezentând 8% din totalul suprafeței disponibile în prezent.

Astfel, dezvoltatorul imobiliar austriac a atras chiriași noi pentru 8.300 de metri pătrați și a extins contractele pentru încă 7.500 de metri pătrați, în șase dintre proprietățile sale de birouri.

„Observăm o creștere a cererii chiriaşilor pentru brandul de birouri myhive, precum și pentru clădirile Bucharest Corporate Center și IRIDE Business Park. În total, nouă chiriași noi au ales Immofinanz ca proprietar. În plus, cooperarea extinsă cu partenerii actuali confirmă succesul strategiei noastre orientate spre nevoile celui care închiriază”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Romania, Immofinanz.

S&T România, unul dintre cei mai mari chiriași noi ai Immofinanz, ocupă aproximativ 1.700 de metri pătrați de birouri în Bucharest Corporate Center, în timp ce compania IREM ocupă un spațiu adițional de 1.200 metri pătrați în aceeași clădire centrală.

IRIDE Business Park continuă să fie o destinație de top în nordul Bucureștiului, primind un nou chiriaș, EZUGI România, care ocupă 1.500 metri pătrați. Alți noi chiriaşi vor ocupa un total de aproximativ 3.900 metri pătrați de spații de birouri în cadrul IRIDE Business Park, myhive Metroffice, myhive Iride Tower, myhive S-Park şi Bucharest Airport Tower.

„Trei dintre partenerii noștri și-au prelungit și extins contractele de închiriere cu Immofinanz, contracte însumând 7.500 metri pătrați, incluzând aici JT International Manufacturing, care va continua să folosească 7.100 de metri pătrați din clădirea IRIDE Business Park. Spațiul suplimentar a fost închiriat în myhive S-Park și IRIDE Business Park”, arată compania, într-un comunicat.

Grupul Immofinanz își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,2 miliarde de euro, care cuprinde peste 230 de proprietăți.

German
Citește articolul precedent:
Stație de încărcare gratuită pentru mașini electrice la București Mall

Începând cu luna iulie 2018, București Mall în parteneriat cu Renovatio e-charge le oferă clienților un nou serviciu: stație de...

Închide