IMMOFINANZ închiriază pentru 25 de ani o clădire de 11.000 mp din parcul IRIDE, care va găzdui un centru medical de top

IMMOFINANZ a semnat un contract de închiriere pe termen lung pentru o suprafață de aproximativ 11.000 de metri pătrați către grupul Provita, unul dintre principalii operatori de centre medicale din România.

„Parcul IRIDE, unul dintre cele mai mari  hub-uri de clădiri de birouri din București, are deja o reputație excelentă, datorită diversității serviciilor oferite chiriașilor și rezidenților din zonă. Parteneriatul cu Provita lărgește oferta actuală, prin includerea unui centru medical de top, care va contribui la majorarea gradului de atractivitate pe termen lung”, a declarat, într-un comunicat, Dietmar Reindl, COO IMMOFINANZ.

Provita va ocupa integral clădirea IRIDE | eighteen, recent modernizată, parte din parcul IRIDE, urmând să deschidă aici un spital multidisciplinar. Contractul de închiriere acoperă o perioadă  de 25 de ani. Noul spital va avea o capacitate de 110 paturi și șapte săli de operație.

„Grupul Provita a înregistrat o creștere exponențială a cererii pentru servicii medicale în ultimii ani.Următoarea etapă în dezvoltarea noastră este deschiderea unui nou spital, multidisciplinar, care să ofere servicii medicale avansate și de nișă pacienților români. Pentru acest proiect de mare anvergură, am căutat în piață mai multe soluții imobiliare. Am găsit în IMMOFINANZ nu doar un proprietar de clădiri, ci un partener de afaceri, care să ne susțină pe termen lung”, a declarat dr. Ovidiu Palea, fondatorul Grupului Provita.

Inaugurarea spitalului este programată pentru primul trimestru din 2022, imediat ce lucrările privind adaptarea clădirii pentru noile funcțiuni vor fi finalizate.

Parcul IRIDE este amplasat în partea de nord a Bucureștiului, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, și dispune de o parcare generoasă, restaurante, magazine și centre de sănătate.

German
Citește articolul precedent:
Piața românească, o referință privind sustenabilitatea în construcții: România este una dintre primele țări în care grupul LafargeHolcim lansează cimentul verde ECOPlanet

România și Germania lansează simultan, în premieră la nivelul grupului LafargeHolcim, cimentul verde ECOPlanet, cu emisii de CO2 reduse cu...

Închide