Interbrands va începe un amplu proces de automatizare în spațiul închiriat în P3 Bucharest A1

P3 Logistic Parks a semnat un contract de închiriere cu Interbrands Marketing & Distribution, parte a grupului Orbico, pentru o suprafață de 24.830 de metri pătrați de spații logistice și de birouri în parcul P3 Bucharest A1.

Interbrands este client al parcului încă din anul 2006 și a decis să se mute într-un depozit mai mare, care să poată acomoda proiectele de expansiune a operațiunilor din România ale Orbico Group.

Cu această ocazie, Interbrands începe și implementarea unui amplu proiect de automatizare a logisticii în noul depozit.

„Apreciem decizia Interbrands de a ne rămâne alături prin extinderea parteneriatului pe care l-am început acum mai bine de 13 ani. Este important pentru noi să oferim partenerilor noștri atât spații de depozitare la standarde internaționale, amplasate într-o locație excelentă, cât și expertiza noastră în domeniu pentru a-i susține în demararea și implementarea procesului de automatizare. Am convingerea fermă că astfel de colaborări valoroase sunt un semnal de încredere și demonstrează seriozitatea cu care P3 își tratează chiriașii, consolidând astfel poziția companiei pe piața din România”, a declarat, într-un comunicat, Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România.

Înființată în 1993, Interbrands a devenit cea mai importantă companie de distribuție a bunurilor de larg consum din România, partenerul și distribuitorul unora dintre cei mai cunoscuți producători de bunuri de larg consum din lume: Procter & Gamble, Nestle, British American Tobacco, Philip Morris, Danone, etc. Din anul 2012 compania a început să producă propriile branduri: Naturalesse, Ops, Bono, Estime. Anul trecut, Interbrands Marketing & Distribution a fost preluată de grupul Orbico, unul dintre cei mai mari distribuitori de bunuri de larg consum din Europa Centrală și de Est.

„În 27 de ani de activitate pe piața din România, Interbrands a crescut organic de la câteva mașini de distribuție și câteva zeci de angajați la peste 1.500 de angajați, 3 centre logistice moderne și 20 puncte de cross-docking, o flotă de peste 1.400 de mașini și o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro. Interbrands reprezintă o soluție completă și performantă de servicii logistice și distribuție, cu acoperire natională, care deservește în prezent peste 20.000 de comercianți din toate canalele de retail, și care este scalabilă pentru a putea acomoda continua expansiune a afacerilor. Avem nevoie de un hub logistic puternic, și în parcul P3 Bucharest A1 am găsit depozite premium, cu dotări la cele mai înalte standarde internaționale, dar și parteneri de discuție onești și deschiși la a găsi soluții în orice împrejurare. Estimăm că întregul proces de automatizare va dura până în 2022 și va fi o investiție de aproximativ 3 milioane de euro”, a spus Alexandrina Marinova, Director General, Interbrands Marketing & Distribution.

P3 Bucharest A1, cu o suprafață de 380.000 de metri pătrați, este cel mai mare parc multifuncțional din București. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de metri pătrați de spații logistice, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4.

P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, la periferia nord-vestică a Bucureștiului, urmând să dezvolte în respectiva locație un nou parc logistic de 80.000 metri pătrați, care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road.

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator si manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 5,7 milioane metri pătrați de active aflate în administrare și un portofoliu de terenuri amplasate în locații logistice importante, cu disponibilitate imediată pentru dezvoltări de tip built-to-suit.

Cu sediul central în Praga, P3 are operațiuni în 12 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii.

German
Citește articolul precedent:
Închide