JLL se extinde pe segmentul rezidențial, prin înființarea departamentului Living. Andreea Hamza va conduce noul departament

Andreea Hamza

București, 2 Septembrie 2019  Compania de consultanță imobiliară JLL intră pe piața rezidențială din România prin lansarea departamentului ”Living” în cadrul biroului din București. Noul departament, care va oferi servicii de consultanță în domeniul rezidențial, va fi condus de Andreea Hamza, în calitate de Senior Director.

Andreea are o experiență de peste 17 ani în domeniul imobiliar acumulată în cadrul mai multor companii de profil. Anterior alăturării echipei JLL, ea a ocupat funcția de Head of Marketing and Sales în cadrul companiei Hagag Development Europe.

Pe parcursul carierei, Andreea a pus bazele a 12 echipe de vânzări, prin intermediul cărora a coordonat proiecte imobiliare pe tot parcursul procesului de dezvoltare, de la planificare până la livrare. În total, Andreea Hamza a fost implicată în vânzarea a peste 2.700 de apartamente în diferite proiecte din București, Brașov, Arad și Timișoara, în tranzacții de peste 250 de milioane de euro.

„Întotdeauna am fost încântată de oportunitatea de a dezvolta un proiect încă din fazele incipiente și consider ca departamentul Living este atât o provocare, cât și o șansă de dezvoltare cu foarte mult potențial pentru JLL România, dar și pentru mine personal. Sunt convinsă că nivelul nostru profesional și expertiza oamenilor din echipă vor asigura servicii de consultanță la cel mai înalt nivel. Într-un mediu de afaceri aflat într-o permanentă evoluție, calitatea serviciilor oferite pentru a aduce o valoare reală clienților, acum și în consultanța pe segmentul rezidențial, are o importanță vitală. M-am alăturat cu entuziasm profesioniștilor din cadrul JLL și am convingerea că vom construi împreună una dintre cele mai competitive echipe de consultanță rezidențială din piață”, a declarat Andreea Hamza, senior director Living JLL România.

Departamentul Living vine ca o completare a celorlalte servicii pe care JLL le oferă în România și ca răspuns la noile tendințe pe care le vedem pe piața imobiliară locală.

”În ultimele 18 luni mai mulți investitori au apelat la serviciile noastre pentru consultanță în sectorul rezidențial, pe care îl văd ca pe o nouă țintă pentru investiții. La rândul nostru, vedem sectorul de living ca pe o oportunitate de business, iar atragerea în echipa JLL a Andreei, unul dintre cei experimentați manageri din sectorul rezidențial, ne va ajuta să oferim cele mai bune servicii clienților noștri și să beneficiem cât mai bine de potențialul acestui segment al pieței imobiliare”, a declarat Silviana Petre Badea, managing director JLL România.

Departamentul Living va oferi consultanță pentru dezvoltatorii și investitorii care vor să investească în soluții de locuire în România, respectiv locuințe destinate vânzării sau închirierii, cămine studențești etc.

Serviciile oferite de JLL prin noul departament sunt structurate pe patru categorii: studii de piață, strategii conceptuale de produs, strategii de marketing și vânzări, precum și managementul vânzărilor.

La nivel European, sectorul rezidențial a devenit o componentă importantă a pieței de investiții, pe fondul intensificării interesului investitorilor pentru acest segment care în 2018 a atras aproape 70 de miliarde de euro.

”Schimbările demografice, sociale și economice se manifestă și în România, cu impact asupra comportamentului noilor generații vizavi de soluția de locuire preferată. Deja vedem că generația millenialls este mai interesată de închirierea de locuințe, pentru a avea o mai mare mobilitate, iar la rândul lor din ce în ce mai multe companii, în lupta pentru talente, vor să le ofere angajaților pachete salariale care să includă și o locuință”, a declarat Andreea Hamza, senior director Living JLL Romania.

JLL este prezentă pe piața de consultanță imobiliară din România din anul 2007. Activitatea JLL în România este structurată pe 7 departamente: Office, Industrial și Logistică, Capital Markets, Development & Land, Project & Development Services, Valuation și Property Management.

Anul trecut, JLL a înregistrat în România o cifră de afaceri de 10,9 milioane de euro, în creștere cu 33,22% comparativ cu anul 2017.

Notă pentru editori:

Despre JLL

JLL (NYSE: JLL) este o firmă specializată în servicii profesionale și de management al investițiilor, dedicate domeniului imobiliar, servicii oferite clienţilor care doresc să obțină valoare adăugată prin deţinerea, închirierea sau investițiile în proprietăți imobiliare. Înregistrând venituri anuale globale de 6,7 miliarde dolari SUA, JLL activează în 300 de sucursale în 80 de țări și înglobează cca 80.000 de angajați în întreaga lume. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm vizitati www.jll.com.

 

German
Citește articolul precedent:
IULIUS și Atterbury Europe au inaugurat proiectul Iulius Town din Timișoara, dezvoltat printr-o investiție totală de 442 milioane euro

Companiile IULIUS şi Atterbury Europe au inaugurat vineri, la Timişoara, proiectul mixt Iulius Town, cea mai mare investiţie din regiune,...

Închide