Kaufland continuă extinderea în județul Cluj și inaugurează primul magazin din Dej

Retailerul Kaufland România deschide primul hipermarket din municipiul Dej, județul Cluj, și ajunge la o rețea de 131 de magazine în întreaga țară.

Noul magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 3.000 metri pătrați, încadrată într-una totală de peste 5.400 de metri pătrați, și pune la dispoziția clienților o parcare extinsă de 249 de locuri.

Cu ocazia deschiderii hipermarketului și a extinderii într-o zonă nouă, compania creează aproximativ 80 de locuri de muncă pentru locuitorii din municipiu și împrejurimi.

„Prin inaugurarea acestui magazin, suntem mai aproape de toți locuitorii din Dej, ca ei să poată avea acces la toate produsele de mare necesitate din Kaufland, fără să se deplaseze pe distanțe mari, dat fiind contextul actual. Ne bucurăm că astfel facem încă un pas în județul Cluj, printr-o deschidere pe care am pregătit-o cu cea mai mare responsabilitate și cu toate măsurile de siguranță aplicate, așa cum i-am obișnuit deja pe clienții din toată țara”, a declarat, într-un comunicat, Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Acesta este al patrulea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând planurile de expansiune.

„Kaufland rămâne cu maximă responsabilitate alături de clienți, angajați și parteneri, și va lua și mai departe toate măsurile necesare pentru a oferi siguranță sporită și disponibilitatea magazinelor pentru aprovizionarea populației, în orice scenariu”, se spune în comunicat.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 131 de magazine în România.

German
Citește articolul precedent:
Închide