Retailerul Kaufland România inaugurează joi două magazine, în Piatra Neamț și în Sibiu, ajungând astfel la o rețea națională de 141 de hipermarketuri.

Prin aceste investiții sunt generate aproximativ 100 de locuri de muncă noi în fiecare dintre cele două locații, arată compania, într-un comunicat.

Al patrulea magazin din Sibiu dispune de o suprafață totală de peste 5.500 metri pătrați, dintre care peste 3.000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Magazinul are disponibile 248 de locuri de parcare, din care 12 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 7 locuri de parcare destinate părinților.

În plus, noul Kaufland Sibiu va oferi o stație de încărcare electrică cu putere sporită (50KW).

Hipermarketul este prevăzut cu 9 case de marcat standard, dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități, și alte 4 case express tip self-service.

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, ce cuprinde o cofetărie, pizzerie, o farmacie, un petshop, un centru pentru copiere chei, dar și un punct Tabac Xpress.

Kaufland deschide și al doilea magazin din Piatra Neamț, cu o suprafață totală de peste 4.500 metri pătrați, din care peste 3.000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Unitatea este prevăzută cu 8 case de marcat standard, dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități, și alte 4 case express tip self-service.

Acesta pune la dispoziție 290 de locuri de parcare, din care 11 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 6 locuri de parcare pentru părinți.

Zona de Food Court din Piatra Neamț va include o pizzerie, o cofetărie, o farmacie și un punct de schimb valutar.

Locația oferă stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări și 132.000 de angajați.