Kaufland deschide un nou magazin în sudul Capitalei

Kaufland a inaugurat miercuri, 26 ianuarie, un nou magazin în sectorul 4 al Capitalei, ajungând astfel la o rețea de 148 de unități în România, dintre care 18 sunt în București.

Hipermarketul se întinde pe o suprafață totală de peste 17.000 metri pătrați, cu un spațiu de vânzare de 3.900 metri pătrați. Prin deschiderea noului magazin, retailerul creează 100 de locuri de muncă noi.

Kaufland continuă implementarea noului concept de spațiu verde pentru sol și acoperiș.  Astfel, noul magazin va avea o suprafață de peste 3.600 mp de spațiu verde la sol, pe care s-au plantat 29 de arbori, și 1.700 mp de acoperiș verde, cu 30 de arbuști de talie medie.

Clienții vor găsi în noul magazin 11 case de marcat standard și 6 case de marcat expres.

Galeria comercială pune la dispoziția clienților o varietate de magazine și servicii, precum zona de Food Court, un magazin destinat animalelor de companie, precum și o curățătorie de haine, un magazin cu produse naturiste și farmacie și unul care oferă servicii de optică medicală.

Noul hipermarket dispune de o parcare generoasă cu 315 de locuri, dintre care 13 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 9 pentru părinți și 4 locuri cu acces la stațiile e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. De asemenea, magazinul pune la dispoziția clienților și două rastele pentru biciclete.

Tot în parcare, clienții vor găsi un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje. De asemenea, în magazin clienții pot recicla și ambalajele produselor de îngrijire personală sau de curățenie.

Magazinul oferă toate măsurile sporite de protecție și prevenție împotriva Covid-19 necesare în această perioadă, arată compania.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări și 139.000 de angajați.

German
Citește articolul precedent:
Knauf Insulation anunță achiziția fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor izolante, parte a grupului german Knauf, anunță semnarea...

Închide