Retailerul Kaufland România va deschide joi primul magazin situat în Moreni, județul Dâmbovița, oraș cu aproximativ 18.000 de locuitori, și se extinde astfel în comunități urbane mici.

Investiția a generat crearea a peste 100 locuri de muncă în Moreni, iar acesta este al doilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), arată compania.

„Cu atât mai mult în acest context, suntem bucuroși că putem sprijini comunitatea din Moreni cu noi locuri de muncă, dar și cu un mediu de cumpărături complet sigur, la îndemână, în proximitatea locuințelor și mai ales ce oferă prețuri reduse și foarte accesibile”, a declarat, într-un comunicat, Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Unitatea are o suprafață de vânzare de peste 2.500 metri pătrați, încadrată într-una totală de peste 5.100 metri pătrați, care oferă o parcare extinsă, cu peste 220 de locuri.

Noul magazin este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland, precizează compania.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în opt țări, 132.000 de angajați și o rețea de 128 de magazine în România.