Kaufland România a deschis la Bacău magazinul cu numărul 121 al rețelei

Retailerul Kaufland România a deschis la 7 februarie al treilea magazin din orașul Bacău și cel cu numărul 121 al rețelei naționale.

Unitatea are o suprafață totală de 4.200 de metri pătrați și una de vânzare de peste 2.600 de metri pătrați, asigurând o parcare cu peste 200 de locuri și rasteluri pentru biciclete.

Deschiderea acestui nou magazin generează crearea a 75 de noi locuri de muncă.

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. Magazinul va fi dotat cu case de marcat expres, acestea urmând să fie instalate în cursul acestui an.

În exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziția clienților amatori de o masă rapidă și un punct Grill.

În galeria comercială din cadrul unității, clienții pot găsi farmacie, un tabac shop și un mini food-court cu mâncare gătită, produse de patiserie și cofetărie.

„Dotat cu o gamă variată de produse, printre care se evidențiază specialitățile de pește proaspăt și fructe de mare, cel de-al treilea magazin Kaufland din Bacău înseamnă susținerea dezvoltării comunității locale cu peste 70 de noi locuri de muncă. Mai mult, am depășit numărul de 120 de magazine în România, iar extinderea noastră nu se oprește aici, ci, în ton cu dinamismul care ne caracterizează, o vom continua în întreaga țară”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Retailerul german Kaufland, parte a grupului Schwarz, se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în șapte țări.

German
Citește articolul precedent:
UNITED BUSINESS CENTER 2 DIN ANSAMBLUL OPENVILLE, SINGURA CLĂDIRE DE BIROURI DIN TIMIȘOARA CERTIFICATĂ LEED®

Clădirea a primit certificarea LEED® Gold conform standardului internaţional LEED 2009 Existing Buildings: Operations and Maintenance, din partea U.S. Green...

Închide