Retailerul Kaufland România l-a numit pe Dan Alexandru Olaru în funcția de director de Achiziții Non-Food, el preluând în luna ianuarie conducerea acestui departament de la Maria Movileanu.

„Caracterizat de inițiativă și cu un spirit inovator, a început cariera la Kaufland România și, timp de un deceniu, Dan Alexandru Olaru a ocupat pe rând toate pozițiile din cadrul departamentului de Achiziții, bucurându-se de o evoluție organică. Astfel, a obținut cunoștințe din întregul domeniu, iar în același timp și-a dezvoltat abilitățile de lider și s-a remarcat prin responsabilitate, organizare și spirit de echipă”, a anunțat compania, într-un comunicat.

Înainte să preia funcția de Director Non-Food, el a ocupat timp de câțiva ani poziția de Senior Buyer Electro/Auto/DIY/Multimedia.

Dan Alexandru Olaru este absolvent al Academiei de Studii Economice, deține un master în Comunicarea în business în engleză și vorbește trei limbi străine, printre care franceza și germana.

„Ca Director Non-Food al Kaufland România, principalul meu obiectiv continuă abordarea strategică a companiei: creșterea gradului de satisfacție a clienților”, a spus el.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în șapte țări și o rețea de 120 de magazine în România.