Kaufland România continuă procesul de extindere a rețelei și anunță inaugurarea hipermarketului cu numărul 146 din țară, la Blaj, județul Alba.

Noul magazin are o suprafață totală de aproape 5.000 metri pătrați, dintre care aproape 3.000 metri pătrați reprezintă spațiul de vânzare, și va genera 80 de locuri de muncă în comunitatea locală.

Hipermarketul are o parcare cu peste 230 de locuri, din care 7 sunt alocate persoanelor cu dizabilități, 8 pentru părinți, respectiv o stație de încărcare rapidă a mașinilor electrice. În plus, bicicliștii au la dispoziție un rastel care acomodează până la 18 biciclete.

„Clienții vor găsi în magazin 8 case de marcat, din care 2 destinate persoanelor cu dizabilități, un raion de legume și fructe, vitrină cu servire asistată - cu o lungime de peste 21 metri, pentru a acomoda o varietate mare de produse proaspete - brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. La punctul Grill, clienții pot savura o sortimentație bogată de mici, ceafă de porc, turinger, cabanoși, hot dog, pui rotisat, pulpe de pui, crispy fillet, nuggets și cartofi prăjiți”, arată retailerul.

În galeria comercială, consumatorii au la dispoziție un food court, un schimb valutar și o farmacie naturistă.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice, hipermarket-ul Kaufland integrează și infrastructuri de reciclare.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări și 139.000 de angajați.