Kaufland România a deschis primul magazin din actualul an financiar în orașul Bragadiru, județul Ilfov, rețeaua ajungând astfel la un număr de 122 de unități la nivel național, care acoperă toate județele țării.

Hipermarketul este situat pe Șoseaua Alexandriei, are o suprafață de vânzare de peste 2.700 de metri pătrați și dispune de o parcare cu peste 200 de locuri pentru mașini și rasteluri pentru biciclete.

Magazinul din orașul Bragadiru este primul al rețelei Kaufland care are implementat un nou concept premium, la Biroul de Informații, care include un punct de vânzare de sine stătător cu produse tabac. Acesta este amplasat la intrarea în magazin, are 16 metri pătrați și este dotat cu casă de marcat ce permite achiziția rapidă.

„Obiectivul Kaufland este de a fi cât mai accesibil și la îndemână, tocmai de aceea, ne dorim ca prin extinderea rețelei și în orașe mici să facilităm accesul tuturor clienților noștri. Dotat cu o gamă variată de produse, printre care se evidențiază produsele BIO și sortimentul cu specific local, primul magazin Kaufland din Bragadiru susține și dezvoltarea comunității cu peste 70 de noi locuri de muncă”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Retailerul ar putea deschide cel puțin zece unități în actualul an financiar (martie 2019 – februarie 2020), următorul magazin urmând să fie inaugurat în București, potrivit reprezentantului companiei.

Kaufland, parte a grupului german Schwarz, se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în șapte țări.