Lansarea carții pentru copii ”Sophia the Starfish”, a cărei încasări merg către uriașa fundație de caritate “Te Aud Romania”.

Camera de Comerț Britanică-Română este încântată să vă invite la evenimentul de lansare  ”Sophia the Starfish”, o carte pentru copii scrisă de vicepreședintele BRCC, Daniel Kearvell. Sophia the Starfish este a doua din seria ”Stories out of the Box”, un proiect de caritate care conține povestiri și jucării care sunt, literalmente, ieșite dintr-o cutie!

După succesul uriaș al ”Maya the Mouse”, ”Sophia the Starfish” promite să ne transporte în lumea subacvatică a misterului și a magiei și o poveste în care urmăm un animal iubitor în călătoria ei pentru a descoperi că diferența și diversitatea sunt ceea ce contează!

Suntem foarte bucuroși să anunțăm că lansarea va avea loc la data de 11 iunie la ora 18:30 la British School of Bucharest, cu încasări către uriașa fundație de caritate “Te Aud Romania”, o organizație membră a BRCC din județul Suceava, dedicată îmbunătățirii vieții copiilor defavorizați.

“Sunt încântat să lansez cea de-a doua carte și să continui să strâng bani pentru Te Aud Romania. M-am bucurat întotdeauna de scris și am vrut să-i dau fiicei mele ceva pe care să poată păstra, pe care am creat pentru ea. Cred că poate cele mai bune idei și inspirații vin din ceva care este mai aproape de inimă – și acesta este cazul cu siguranță pentru Maya și Sophia! “Daniel Kearvell.

Seara este susținută de BSB și Camera de Comerț Britanico-Română, alături de mulți alți susținători ai cauzei.

Vom fi bucuroși să vă întâmpinăm la eveniment. RSVP până pe 7 iunie la office@storiesoutofthebox.ro

Pentru a afla mai multe despre proiect sau pentru a comanda oricare dintre poveștile online, vizitați www.storiesoutofthebox.com

German
Citește articolul precedent:
BusinessMark te invită la Tax & Finance Forum, Iași

BusinessMark te invită la conferința Tax & Finance Forum, pe 12 iunie la Palas Iași - Congress Hall. Conferința va...

Închide