„Last call” pentru burse de studiu în valoare totală de până la 100.000 euro oferite la programul Executive MBA Bucharest

Bucureşti, 25.08.2020: Managerii şi antreprenorii mai au trei săptămâni la dispoziție pentru a aplica la programul Executive MBA Bucharest și a beneficia de burse de studiu în valoare totală de până la 100.000 euro oferite de WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena – cea mai mare universitate de business din Europa. Programul va începe în luna noiembrie și se va desfășura pe parcursul a 16 luni, cursurile având loc în București, în regim part-time.

Executive MBA Bucharest se află în top trei cele mai bune programe de educație executivă din România și este singurul care beneficiază de tripla-acreditare internațională – EQUIS, AMBA și AACSB. Programul este recunoscut și apreciat pentru calitatea cursurilor, oportunitățile de networking și profesorii reputați, care predau la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, precum IE – Spania, Frankfurt School of Finance – Germania și Carlson School of Management – USA.

Programul de Executive MBA livrat de WU Executive Academy ocupă locul 46 în clasamentul publicației The Economist al celor mai bune 50 programe de EMBA din lume.

„Contextul actual este privit de către mulți profesioniști ca momentul oportun să studieze, pentru a se pregăti pentru noua normalitate și a putea aplica modificări de strategie de îndată ce va fi necesar, astfel încât să iasă din criză mai puternici. Această tendință este reflectată de numărul crescut al candidaților înscriși în programele WU Executive Academy până în prezent. Chiar dacă situația actuală ne-a îndreptat foarte mult spre învățarea online, analizăm toate opțiunile pentru a face din nou posibilă predarea față în față, în sala de curs, începând cu această toamnă. Calitatea programelor noastre de MBA și EMBA rămâne neschimbată, iar studenții se vor bucura, ca și în anii precedenți, de o experiență de învățare unică, pe care o vor ține minte întreaga viață”,  a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest. 

Programul include trei module internaționale, două în Austria și unul în SUA, care oferă studenților posibilitatea de a aprofunda cunoștințele despre diferite contexte instituționale și de a interacționa cu manageri din diferite companii, aflate fie în perioade de tranziție, fie în faza de globalizare a business-ului. Acestui beneficiu i se adaugă structura specială a cursurilor, care se axează în proporție de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări și discuții interactive între studenți, dar și cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

Viitorii studenți pot beneficia de o reducere de până la 12.000 de euro din valoarea de 35.000 de euro a școlarizării, prin depunerea aplicațiilor până la data de 15 septembrie. Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare online, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).  

„Managerii și antreprenorii apreciază faptul că au posibilitatea de a urma un program de Executive MBA de înaltă calitate, chiar și într-o perioadă mai dificilă. În noul context, punem un accent crescut pe sprijinirea financiară a viitoriilor participanți la programul nostru, în orice mod posibil, și încercăm să găsim soluții financiare flexibile. Am crescut, de asemenea, fondurile dedicate burselor pentru femeile-lider, deoarece acestea se confruntă cu provocări speciale cauzate de pandemia de COVID-19”, a adaugat Adriana Codruța Georgescu, Program Manager, Executive MBA Bucharest.

Prezent pe piaţa românească din 2006, programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy numără peste 400 de absolvenți. Studenții au o medie de vârstă de 36 de ani și o experienţă profesională de 14 ani, dintre care șapte ani petrecuți în poziții de conducere. Aproximativ 40% dintre studenţi îşi schimbă jobul în timpul programului, schimbarea incluzând avansarea în funcţie, în cadrul aceleiaşi companii.

Mai multe informații despre condițiile de înscriere pot fi accesate aici: https://executiveacademy.at/en/programs/mba/executive-mba/executive-mba-bucharest/

 

Despre WU Executive Academy:

WU Executive Academy este parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și a doua cea mai bună universitate din țările vorbitoare de limba germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputație excepțională în calitate de furnizor de educație în domeniul managerial. Portofoliul educațional al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate, dar și diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educație executivă din Europa Centrală și de Est.  

German
Citește articolul precedent:
Închide