Lidl deschide joi un nou magazin în Alba Iulia

Retailerul Lidl continuă investițiile pe piața locală prin inaugurarea unui nou magazin în municipiul Alba Iulia, pe data de 5 noiembrie.

Unitatea are o suprafață de vânzare de 1.300 metri pătrați și dispune de peste 100 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobile electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 20 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

„Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Alba Iulia dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice”, arată compania, într-un comunicat.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Retailerul este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. 

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde are deschise peste 280 de magazine și 5 centre logistice.

German
Citește articolul precedent:
Închide