Lidl deschide un magazin în Odorheiu Secuiesc

Retailerul Lidl, parte a grupului german Schwarz, continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita.

Noua unitate este situată pe Strada Bethlen Gabor și are o suprafață de vânzare de peste 1.200 metri pătrați.

Magazinul dispune de soluții moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

„Inaugurarea unității continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, arată compania.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, Germania, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și operează în prezent aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailerul german are deschise peste 220 de magazine și patru centre logistice.

German
Citește articolul precedent:
Peste 200 de participanti din 25 tari au participat la cea de-a treia editie a Conferintei Internationale de Business Diplomacy 2018 / Diplomacy360

Bursa Romana de Afaceri a organizat in parteneriat cu Centrul de Strategii Aplicate, in data de 15 Noiembrie 2018 la...

Închide