Lidl își extinde rețeaua cu trei magazine noi, în Alba Iulia, Brăila și Focșani

Retailerul Lidl va inaugura joi, 17 decembrie, trei magazine noi, în orașele Alba Iulia, Brăila și Focșani, unitățile dispunând de stații de încărcare pentru automobilele electrice.

Prin inaugurarea noului magazin Lidl Alba Iulia vor fi create 24 de noi locuri de muncă, iar în unitățile din Brăila și Focșani vor lucra 20 de angajați.

Toate cele trei magazine nou inaugurate au o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați și dispun în parcări de stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

„Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile unități Lidl din cele trei orașe dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică”, arată compania.

Lidl, parte a grupului german Schwarz, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa.

În prezent, retailerul are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde are deschise peste 280 de magazine și 5 centre logistice.

German
Citește articolul precedent:
Închide