Retailerul Lidl va inaugura joi, 21 mai, două magazine noi, în Craiova (județul Dolj) și Bragadiru (județul Ilfov), ajungând la o rețea de 270 de unități în România.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați și peste 20 de angajați.

Unitatea din Craiova pune la dispoziția clienților aproximativ 100 de locuri de parcare, iar cea din Bragadiru oferă peste 120 de locuri de parcare. În plus, parcarea magazinului din Bragadiru este dotată cu o stație de încărcare electrică, unde se vor putea încărca două mașini simultan.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Craiova și Bragadiru dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

„Totodată, pentru că sănătatea angajaților, a clienților și a partenerilor este prioritară pentru Lidl, și în noile magazine din Craiova și Bragadiru se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România”, se arată într-un comunicat al companiei.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailerul german are deschise 270 de magazine și cinci centre logistice.