Lidl își extinde rețeaua din România cu trei magazine noi

Lidl continuă investițiile pe piața românească prin inaugurarea a trei magazine noi, pe data de 30 septembrie, în orașele Baia Mare, Săcele și Roșiorii de Vede.

Noile unități dispun de o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați și de aproximativ câte 130 de locuri de parcare fiecare. În plus, magazinele dispun în parcări de stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

În urma deschiderii celor trei magazine au fost create aproximativ 20 de noi locuri de muncă în fiecare oraș.

„Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Baia Mare, Săcele și Roșiorii de Vede dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică”, arată compania.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Lidl, parte a grupului german Schwarz, a deschis primele magazine din România în anul 2011.

German
Citește articolul precedent:
Continuăm seria de evenimente dedicate specialiștilor de resurse umane! Pe 28 septembrie te așteptăm la Cluj-Napoca HR Vibes

Conferințele dedicate specialiștilor de resurse umane continuă, cu un nou eveniment din seria „HR Vibes”, ce va avea loc pe...

Închide