Lidl își extinde rețeaua din România cu trei magazine noi

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a trei magazine, în București, Pantelimon (Ilfov) și Giroc (Timiș), fiecare unitate generând crearea a 20 de noi locuri de muncă.

„Procesul de construcție a noilor magazine se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, fiecare magazin este echipat cu soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, în toate magazinele sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație”, arată compania.

Fiecare dintre cele trei magazine are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 metri pătrați și dispune de aproximativ 100 de locuri de parcare.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm (Germania), este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 28 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailerul german are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice.

German
Citește articolul precedent:
OMNIASIG a înregistrat în primul semestru o creștere de peste 9% a primelor brute subscrise

OMNIASIG Vienna Insurance Group a raportat în primul semestru din acest an prime brute subscrise în valoare de peste 558...

Închide