Retailerul german Lidl continuă investițiile pe piața locală prin inaugurarea unui nou magazin, în sectorul 2 al Capitalei, pe data de 3 septembrie.

Noua unitate, situată pe Șoseaua Pantelimon, are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 metri pătrați și dispune de 140 de locuri de parcare.

Odată cu deschiderea magazinului, vor fi create peste 30 de noi locuri de muncă.

„Pentru că sănătatea angajaților și a clienților este prioritară pentru Lidl, și în noua unitate se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România. Lidl le recomandă clienților să respecte, în același timp, măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor”, arată compania, într-un comunicat.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa.

Retailerul este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. 

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde compania are deschise peste 275 de magazine și 5 centre logistice.