Locuințele din Vox Vertical Village, livrate integral cu sisteme smart home

Locuințele din cadrul proiectului rezidențial Vox Vertical Village, care va fi livrat în Timișoara la finalul lui 2019, vor fi echipate cu sisteme smart home de ultimă generație, al căror prețuri pleacă de la 4.000 de euro și ating și 10.000 de euro în cazul penthouse-urilor.

„Prețul rămâne principalul factor de decizie pe piața rezidențială, însă în zona superioară a segmentului middle market și pe cel premium contează deja o serie întreagă de alți factori, cum ar fi conceptul proiectului sau gradul de tehnologizare a locuinței. Ne apropiem de anul 2020, aproape totul este la doar o atingere, iar locuințele trebuie să țină pasul”, a declarat Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group.

Proiectul imobiliar este dezvoltat de Vox Property Group printr-o investiție de 14 milioane euro și va reuni 120 de locuințe, într-o clădire cu 10 niveluri. Vânzările în cadrul proiectului au atins 20%, în prezent realizându-se lucrări la radierul dintre etajul întâi și al doilea.

Vox Vertical Village va include o serie întreagă de facilități (piscină exterioară, cinema și o sală de fitness complet echipată) și va avea și o „pădure verticală” compusă din peste 1.000 de arbuști și alte tipuri de plante.

Locuințele din cadrul Vox Vertical Village vor fi echipate cu sisteme inteligente prin care se vor putea controla iluminatul și temperatura ambientală, atât prin acționare directă cât și prin senzori de mișcare care pot ridica sau scădea, spre exemplu, temperatura în funcție de prezența unei persoane.

De asemenea, sistemele audio – video din locuință, rulourile, perdele și draperiile, aerul condiționat și sistemele pentru securitatea locuinței – detecție inundație, incendiu, efracție și camere de supraveghere – vor putea fi controlate atât prin intermediul telfoanelor inteligente, tabletelor sau a ecranelor tactile din locuințe.

Prețurile de listă ale sistemelor inteligente incluse în locuințele din cadrul Vox Technology Park pleacă de la 3.500 de euro pentru un apartament cu două camere și ajung la 9.500 de euro pentru un penthouse cu patru camere, ele fiind incluse în prețurile de vânzare.

Vox Vertical Village va dispune și de o parcare subterană și supraterană compusă dintr-un total de 138 de locuri de parcare – 94 în subteran și 44 la nivelul solului. Antreprenorul general al proiectului este compania austriacă PORR Construct.

Proiectul este amplasat în imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de către Vox Property Group în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Dezvoltatorul este activ de mai mulţi ani pe pe piața rezidențială din Timișoara, în timp ce Virgil Tornoreanu, managing partner al Vox Property Group, este un antreprenor local cu activități pe piața imobiliară și în sectoarele IT&C.

German
Citește articolul precedent:
CBRE va administra clădirile de birouri deținute de NEPI în București

Compania de consultanță imobiliară CBRE a preluat administrarea celor trei clădiri de birouri ale NEPI Rockcastle din București, respectiv Floreasca...

Închide