Managerii şi antreprenorii mai au la dispoziție trei săptămâni pentru a beneficia de burse de studiu în valoare totală de 100.000 euro la programul Executive MBA Bucharest

Bucureşti, 20.08.2019: WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena – cea mai mare universitate de business din Europa, urmează să încheie sesiunea de burse de studiu în valoare totală de 100.000 de euro la programul Executive MBA Bucharest, care va începe în noiembrie 2019. Viitorii studenţi pot beneficia de reduceri de până la 35% (12.000 de euro) din cuantumul taxei de școlarizare în valoarea de 35.000 euro, prin depunerea aplicaţiilor până la data de 15 septembrie 2019. Executive MBA Bucharest se află în top trei cele mai bune programe de educație executivă din România și se adresează managerilor și antreprenorilor cu minim 5 ani de experiență și care au înregistrat un progres solid în carieră.    

Executive MBA Bucharest este singurul program de EMBA triplu – acreditat din România (EQUIS, AMBA și AACSB), fiind recunoscut pentru calitatea profesorilor săi, care predau la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, cum ar fi IESE Business School din Spania sau Carlson School of Management din SUA. Pe plan local, acesta a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din România”[1] în anii 2008, 2010, 2014 și 2015, iar pe plan internațional se situează în top 50 programe EMBA[2].

 Prin acordarea acestor burse de studiu, ne propunem să facilităm accesul managerilor și antreprenorilor cu merite deosebite la un program EMBA apreciat la nivel internațional. La rândul lor, beneficiarii burselor aduc valoare adăugată programului prin experiența, know-how-ul, pasiunea și motivația lor. Executive MBA Bucharest desfășurat de WU Executive Academy la București, cu rezidențiate în SUA și Austria, promite studenților o experiență de top, atât pe plan educațional, cât și personal, programul fiind în permanență adaptat celor mai recente și importante tendințe și realități economice, tehnologice și sociale, sub îndrumarea exclusivă a profesorilor de top de la universități internaționale prestigioase”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest. 

Programul include trei module internaționale, două în Austria și unul în SUA, care oferă studenților posibilitatea de a aprofunda cunoștințele despre diferite contexte instituționale și de a interacționa cu manageri din diferite companii, aflate fie în perioade de tranziție, fie în faza de globalizare a business-ului. Acestui beneficiu i se adaugă structura specială a cursurilor, care se axează în proporție de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări și discuții interactive între studenți, dar și cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare online, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).

Prezent pe piaţa românească din 2006, programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy are până în prezent 320 de absolvenți. Media de vârstă a studenţilor este de 36 de ani, cu 12 ani de experienţă în muncă, dintre care șase ani sunt de experienţă în management. Majoritatea acestora – 60% dintre studenți sunt angajaţi pe poziţii de middle management, 20% sunt antreprenori, iar 20% fac parte din top management. Aproximativ 40% dintre studenţi îşi schimbă jobul în timpul programului, schimbarea incluzând avansarea în funcţie, în cadrul aceleiaşi companii. Conform celei mai recente cercetări Financial Times, din 2018, în trei ani venitul absolvenţilor de EMBA ai WU Executive Academy se mărește cu aproximativ 47%, ajungând la un salariu mediu de circa 4.000 de euro pe lună. 

Mai multe informații despre condițiile de înscriere pot fi accesate aici: https://executiveacademy.at/en/programs/mba/executive-mba/executive-mba-bucharest/

Despre WU Executive Academy:

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și una dintre cele doar 1% şcoli de afaceri din lume care dețin tripla acreditare internațională – AACSB, AMBA şi EQUIS, pentru calitatea programelor sale. Cu o tradiție de peste 100 de ani, WU este unul dintre principalii furnizori de educație managerială în Europa Centrală și de Est, programele și rezidențiatele sale desfășurându-se în peste 15 țări de pe 4 continente. Portofoliul WU Executive Academy include atât programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, cât și certificări universitare, programe corporate și diverse seminarii.  

Despre Executive MBA Bucharest

Lansat în anul 2006, Executive MBA Bucharest se află în top 3 cele mai apreciate programe de educație executivă de pe piața românească și este singurul care beneficiază de triplă acreditare – EQUIS, AMBA și AACSB. Acesta a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din România”  în anii 2008, 2010, 2014 și 2015. La nivel mondial, programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy se plasează în top 50 programe EMBA.   

Pentru mai multe informații:

sanziana.candrea@pi2.ro

0748.951.586

[1] Conform Top MBA realizat de Ziarul Financiar

[2] Conform Top EMBA 2018,  realizat de Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial) 

German
Citește articolul precedent:
Afacerile GEZE România au urcat la 4,4 milioane euro în anul financiar 2018-2019

GEZE România, furnizor de sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, și-a majorat afacerile...

Închide