Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, a anunțat numirea lui Marco Eichhorn în funcția de director general pentru hotelurile Radisson Blu (487 de camere) și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence (210 camere), de la 1 octombrie.

„Îl cunoaștem de mulți ani pe Marco Eichhorn și apreciem stilul său dinamic de conducere. Cariera sa este un exemplu excelent despre cum sunt promovați oamenii talentați în cadrul companiei. Suntem foarte încântați să îl primim înapoi în familia noastră”, a declarat Yilmaz Yildirimlar, Senior VP al Radisson Hotel Group pentru Europa Centrală și de Sud.

Noul manager, care până de curând a fost director general al Soho House Istanbul, se întoarce la Radisson Hotel Group după un an și două luni. Activitatea sa în cadrul grupului a început în anul 1997, la Radisson Blu Hotel din Hamburg, pentru ca apoi să aibă diverse funcții în hoteluri Radisson Hotel Group din Marea Britanie, Africa de Sud și Croația.

În 2013, el a fost numit pentru prima dată în funcția de director general la Astrakhan, Rusia, apoi la o stațiune rusă de pe litoralul Mării Negre și la Radisson Resort & Residences Moscow Zavidovo. De asemenea, Eichhorn a condus echipa de la Radisson Blu Hotel Belorusskaya, Moscova, până în august 2017.

„Piața dintr-un oraș în plină dezvoltare ca Bucureștiul este cu siguranță extrem de animată, și exact acest lucru o face atât de incitantă. Voi aduce experiența mea din diferite piețe și cele mai bune practici în noua funcție de Director General de la București”, a declarat Marco Eichhorn.

Radisson Hotel Group (fost Carlson Rezidor Hotel Group) este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu care include opt branduri distincte și peste 1.400 de hoteluri în folosință și în proces de deschidere la nivel internațional. În cadrul Radisson Hotel Group și la hotelurile cu licență de funcționare în cadrul sistemelor sale lucrează peste 95.000 de angajați la nivel mondial.