Marți, 10 noiembrie 2020, te așteptăm la cea de-a VIII-a ediție a „Business Challenge”, eveniment dedicat antreprenorilor și companiilor mici și mijlocii

Pe 10 noiembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la cea de-a VIII-a ediție a evenimentului „Business Challenge”, ce va avea loc online.

Alături de specialiștii invitați, vom încerca să găsim răspunsul la o întrebare cheie: cum se situează business-urile antreprenoriale și IMM-urile în contexul dinamicii economiei internaționale, al progresului rapid al tehnologiei, al noilor valori aduse de tinerele generații? Cum a fost perioada aceasta pentru mediul de business, în care noul coronavirus a schimbat complet regulile? Care sunt așteptările antreprenorilor privind evoluția business-urilor în perioada următoare?

Conferința vizează antreprenori, fondatori și acționari, general managers, executive managers, business development managers, regional managers, commercial managers și își propune să abordeze problemele specifice cu care aceștia se confruntă, dar și să evidențieze potențialul imens ce stă în spatele business-urilor puse în mișcare de minți agile și creative.

Speakerii confirmați la „Business Challenge”:

 • LIVIU ROGOJINARU, Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri;
 • TĂNASE STAMULE, Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului României, în domeniul economic;
 • IOAN COCAN, Managing Partner, Tremend;
 • COSMIN CURTICĂPEAN, CEO, Co-Founder, iFactor;
 • BOGDAN HOSSU, Director General, Wise Finance Solutions;
 • LAURA DANIELA MIHAI, Director, Direcția Clienți Mari, CEC Bank;
 • MIRELA BUCOVICEAN, Fondator Molecule F;
 • LAURENȚIU BĂNESCU, Co-Founder and Managing Partner, Zăganu Craft Brewery;
 • ALEXANDRU BOGDAN, CEO, ROCA X;
 • DAN BERTEANU, CEO, Bittnet Training & VP of Education, Bittnet Group;
 • DANIEL NICOLESCU, Managing Partner & Co-Founder, Symphopay;
 • ADRIAN CIGHI, Co-Founder, Pago.

Participarea la eveniment este gratuită, însă este necesară înscrierea prealabilă AICI. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@business-mark.ro.

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!

Eveniment organizat de BusinessMark, susținut de: CEC Bank, Wise Finance Solution, Bittnet Group

Partener de tehnologie: Dendrio

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM

Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Clujul de Buzunar, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, Calendarevenimente.ro, Finzoom, Jurnalul de Afaceri, TopBusiness.

***

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

German
Citește articolul precedent:
Închide