McGuireWoods anunță extinderea echipei din București cu trei noi consultanți. Daniela Șerban a preluat funcția de Coordonator Relații Publice și Comunicare Strategică, Florin Pușcău de Coordonator Relații Guvernamentale și Margareta Chesaru de Associate Relații Guvernamentale. Noii consultanți vor asista clienți din sectoare aflate în plină dezvoltare, precum cel financiar, apărare, sănătate și energie.

“România are un potențial semnificativ de creștere și dezvoltare în perioada următoare, iar cifrele macroeconomice susțin această afirmație. Observăm o creștere a interesului investitorilor străini pentru România și suntem încântați să colaborăm îndeaproape cu aceștia pentru noile proiecte,” a declarat Nadia Crișan, Senior VicePresident International Government Relations și Managing Director McGuireWoods România. Mărirea echipei noastre permite îmbunătățirea serviciilor de consultanță pe fondul creșterii portofoliului de clienți și a posibilei extinderi a activității în regiune.”

Daniela Șerban are o experiență de 12 ani în piața de capital din România și regiune. Ea a ocupat diverse roluri în relații publice, relații guvernamentale, comunicare financiară, marketing digital și managementul proiectelor, în cadrul Bursei de Valori București în ultimii 7 ani. Anterior, a fost timp de 2 ani prezentator și realizator la The Money Channel, primul post TV de business din România.

Florin Pușcău are o vastă experiență în diverse instituții din administrația centrală și locală. Ultima numire a fost de Secretar General în cadrul Ministerului Sănătății. De-a lungul carierei, el a deținut funcții cheie atât în cadrul Guvernului României, cât și în cadrul altor instituții publice centrale și locale, precum Ministerul Finanțelor, Agenția Națională de Administrare Fiscală și Ministerul Dezvoltării.

Margareta Chesaru și-a început cariera în domeniul avocaturii de business și vine cu experiență relevantă în sectorul financiar, al energiei și al sănătății. Ea a reprezentat cu succes companii și investitori în relația cu autoritățile centrale și diverse instituții, pe aspecte de reglementare și în tranzacții de M&A.

Fondată în 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de relaţii publice care oferă clienţilor săi servicii integrate de relaţii guvernamentale, comunicare strategică şi de dezvoltare a afacerilor la nivel internaţional. McGuireWoods are birouri în peste 20 de oraşe, printre care Washington, D.C., Atlanta, Austin, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, New York, Richmond (Virginia), Londra, Bruxelles şi Bucureşti. McGuireWoods Consulting este o subsidiară a firmei de avocatură McGuireWoods LLP, cu peste 1.000 de avocaţi.