Miele România a inaugurat la Craiova cel de-al optulea showroom al rețelei naționale, după o investiție de 90.000 de euro.

Showroomul din Craiova, al treilea din vestul țării, are o suprafață de vânzare de 111 metri pătrați. Clienții vor avea aici la dispoziție toate categoriile de produse Miele, de la echipamente de bucătărie până la electrocasnice pentru curățenie (mașini de spălat rufe, uscătoare, aspiratoare).

În total, aici sunt disponibile peste 50 de produse, printre care și consumabile și accesorii.

„Miele este un brand de familie, care de-a lungul ultimilor 120 de ani a investit în tehnologie și în dezvoltarea echipamentelor, astfel încât să le ofere clienților din toată lumea acces la produse performante, care le simplifică viața pe termen lung. Acestea sunt realizate cu măiestrie și au fost proiectate și testate pentru o durată de viață de 20 de ani. Craiova este unul din orașele cu potențial de creștere economică, iar noul showroom ne va permite să le oferim clienților din toată zona de sud-vest a țării o experiență premium de cumpărare”, a declarat Camelia Matei, Brand Activation Manager, Miele România.

Noul showroom din Craiova este integrat în rețeaua națională de magazine proprii Miele, care cuprinde trei locații în București și câte una în Constanța, Oradea, Timișoara și Iași.

Produsele Miele sunt disponibile și într-o serie de magazine partenere exclusive, în alte patru orașe din țară: Sibiu, Deva, Brașov și Cluj Napoca. În plus, alte peste 50 de magazine specializate în mobilier premium și rețele independente de electroIT oferă  electrocasnicele din portofoliul Miele.

Compania Miele, lider mondial în producția de echipamente electrocasnice premium, a fost fondată în 1899. Grupul are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România.

Cifra de afaceri a companiei în anul 2020 a crescut la aproximativ 4,5 miliarde de euro, cu 70,5% vânzări în afara Germaniei.