Nordic Food preia un competitor și vizează afaceri mai mari cu 15% în 2018

Ciprian Moldoveanu, General Manager Nordic Food

Distribuitorul de produse alimentare premium Nordic Food, cu capital integral românesc, a preluat firma Dupont, furnizor de produse franțuzești de patiserie-cofetărie în HoReCa, și estimează afaceri mai mari cu 15% în acest an, de la 241 milioane lei în 2017.

Anul trecut, cifra de afaceri a companiei de vânzări, marketing și merchandising a bifat un avans de 5%.

Înființată în anul 1994, Nordic Food are în portofoliu 2.500 de produse alimentare premium, împărțite în mai multe categorii, printre care: produse proaspete, produse congelate, ingrediente specializate, fructe & legume. Produsele internaționale premium ajung în toată țara prin intermediul a 1.300 de clienți direcți și 25 de subdistribuitori.

După 25 de ani de business pe piața locală, compania a anunțat trecerea către a doua generație de management, prin numirea lui Ciprian Moldoveanu în funcția de general manager, precum și derularea unui amplu proces de rebranding.

„Trecerea către a doua generație de management a fost una rațională, dar în același timp emoționantă, având în vedere preluarea conducerii companiei de la tatăl meu. (…) Cel mai important element al procesului de rebranding a fost schimbarea identității vizuale, aplicată la nivelul întregului grup. Asta a însemnat website-uri noi, un nou sediu în zona de Nord a Capitalei, noi echipamente, mașini, legitimații, cărți de vizită”, a explicat noul manager general al Nordic Food.

Distribuitorul de produse alimentare intenționeze să investească 150.000 de euro într-o aplicație de Warehouse Management System, prin care urmărește administrarea automată și completă a tuturor activităților de recepție, depozitare și livrare.

Compania este parte din Nordic Group, alături de Nordic Logistic, Nordic PetFood Production și Nordic Petfood Distribution. Grupul Nordic are afaceri de 342 de milioane de lei, 18.450 de clienți, 2.700 de produse, 200 de branduri și 540 de angajați.

German
Citește articolul precedent:
Birou_Regus_AnchorPlaza
Regus deschide al optulea centru în București

Regus, lider internațional pe piața soluțiilor de spații de birouri flexibile, anunță deschiderea celei de a opta locații din București,...

Închide