Oasis Development, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de retail din România, anunță atragerea unor noi chiriași în proiectul Prima Shops Oradea, respectiv retailerul vestimentar C&A, magazinul WoW, lanțul de restaurante Mesopotamia, steakhouse-ul Piata9 și magazinul cu specific pescăresc Giorgio Mare.

„Prima Shops este un brand de galerii comerciale și parcuri de retail dezvoltat de noi pentru orașele de peste 30.000 de locuitori din România. Acesta aduce un mix variat de chiriași internaționali și locali, propunând românilor o ofertă comercială utilă și relevantă pentru fiecare oraș în care suntem prezenți”, a declarat Klaus Reisenauer, partener în cadrul Oasis Development.

Prima Shops Oradea, în suprafață de 10.000 mp, a fost dezvoltat în urma unei investiții de peste 12 milioane euro. În cadrul proiectului sunt deschise magazine precum JYSK, CCC, Takko, Deichmann, Flanco, Pepco, Noriel, SMYK, Intersport sau KFC, iar în imediata apropiere se află un hipermarket Kaufland.

„Terenul pe care am construit Prima Shops Oradea beneficiează de o poziționare excelentă, în centrul orașului, cu un vad comercial foarte bun, iar prioritatea noastră a fost identificarea și construirea unui mix de chiriași care să le ofere orădenilor opțiuni de shopping, dar și de petrecere a timpului liber. Acordăm o atenție deosebită realizării mixului de chiriași în proiectele noastre deoarece ne dorim proiecte de succes pe termen lung pentru retaileri și clienții lor”, a adăugat Kurt Wagner, partener în cadrul dezvoltatorului.

Prima unitate sub brandul Prima Shops a fost inaugurată în anul 2007, iar ritmul de creștere a fost unul constant, în prezent fiind operaționale șase proiecte de acest tip.

Dezvoltatorul Oasis Development a livrat peste 70 de proiecte în ultimii 15 ani, pe o suprafață ce însumează 1,5 milioane metri pătrați.

Compania dezvoltă proiecte proprii, sub brandurile Prima Shops și Family Center. Portofoliul Oasis Development în România este alcătuit din șase parcuri de retail și centre comerciale lansate sub brandul „Prima Shops”, în Oradea, Roman, Reghin, Făgăraș, Tecuci și Mangalia, precum și două parcuri de retail deținute în parteneriat, sub brandul „Family Center”, în Giurgiu și Râmnicu Vâlcea. Compania a dezvoltat și 12 magazine închiriate către Lidl.