Oasis și austriecii de la Supernova dezvoltă un parc de retail în Sibiu

Kurt Wagner și Klaus Reisenauer, proprietarii Oasis Development

Oasis Retail Development & Consulting se asociează cu grupul austriac Supernova pentru dezvoltarea proiectului Prima Shopping Center Sibiu, un parc de retail în suprafață de 40.000 metri pătrați localizat la nord de Sibiu.

Supernova este specializat în dezvoltarea și managementul de malluri și parcuri de retail în Slovenia și Croația, operând peste 20 de centre comerciale. Asocierea cu grupul Oasis pentru proiectul din Sibiu marchează intrarea Supernova pe piața din România.

„Supernova este un dezvoltator cu peste 20 de ani experiență în dezvoltarea de retail. Am colaborat pe piața din Austria și sunt convins că vom avea un parteneriat de succes și în România. În prezent se lucrează la autorizațiile necesare, cu intenția de a începe lucrările de construcție la prima fază în toamna acestui an, iar livrarea este estimată pentru T2 2020”, a declarat Klaus Reisenauer, partener în cadrul Oasis Development.

Prima fază, în suprafață de 15.000 mp, va cuprinde un hipermarket și o galerie comercială, targetând populația din nordul și vestul orașului, precum și traficul de tranzit din zonă. Pentru faza doua este vizat un mix de retaileri cu produse de dimensiuni mari precum și un hotel.

„În Sibiu deținem de câțiva ani un teren de 18 hectare într-o zonă cheie a orașului, lângă magazinul Hornbach din nordul orașului, în dreptul ieșirii principale spre autrostrada care face legătura cu Sebeș, și către conexiunea cu E81 în direcția Râmnicu Vâlcea și București. Datorită accesibilității excelente atât pentru traficul individual, cât și pentru tranzit, suntem de părere că acum a venit momentul să realizăm acest proiect de importanță regională”, a spus, la rândul său, Kurt Wagner, Partener în cadrul Oasis Development.

Oasis Development este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de retail din România, cu peste 70 de proiecte livrate în ultimii 15 ani, pe o suprafață ce însumează 1,5 milioane mp de teren. Dezvoltatorul de retail este deținut de Klaus Reisenauer și Kurt Wagner.

Compania dezvoltă proiecte proprii sub brandurile Prima Shops și Family Center. Portofoliul Oasis Development în România este alcătuit din șase parcuri de retail și  centre comerciale lansate sub brandul „Prima Shops”, în Oradea, Roman, Reghin, Făgăraș, Tecuci și Mangalia, precum și două parcuri de retail deținute în parteneriat, sub brandul „Family Center”, în Giurgiu și Râmnicu Vâlcea.

German
Citește articolul precedent:
Afacerile Miele România au crescut cu 35% anul trecut, la 8,5 mil. euro

Miele România, parte a grupului german Miele, cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, a încheiat anul trecut...

Închide