OMNIASIG a lansat un produs nou pe piața asigurărilor de sănătate

Compania OMNIASIG, parte a Vienna Insurance Group (VIG), dezvoltă linia asigurărilor de sănătate prin lansarea produsului de asigurare de grup OMNI+, dedicat angajaților din companii.

„Într-o piață în care asigurările de sănătate sunt în continuă creștere, inițiativa OMNIASIG de a crea un produs adaptat nevoilor în continuă schimbare ale companiilor reprezintă un demers firesc. În decursul celor 25 de ani de activitate, compania a atins un nivel de expertiză ridicat, fapt care ne permite să oferim segmentului corporate soluții inovatoare, susținând deopotrivă competitivitatea. Noi punem un accent deosebit pe sănătatea angajaților din OMNIASIG, astfel că, în calitate de Asigurător stabil și responsabil, venim cu un exemplu de bună practică pentru companiile din România”, a declarat, într-un comunicat, Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Polița de asigurare de sănătate OMNI+ este adaptabilă în funcție de necesitățile și bugetul unui client, putând acoperi o gamă largă de servicii medicale, de la cele mai simple consultații, controale și analize de laborator, până la urgențe medicale și acoperiri pentru cazurile medicale complexe.

De asigurare pot beneficia toți angajații companiei, indiferent de istoricul lor medical sau starea de sănătate la momentul încheierii poliței, unul dintre principalele avantaje fiind posibilitatea de monitorizare a bolilor cronice fără limitări.

Produsul le permite asiguraților să acceseze servicii medicale în orice clinică și spital privat din România. Totodată, există posibilitatea de a extinde acoperirea și în străinătate, dar și de a include în asigurare membrii familiei.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (VIG), principalul expert pe piața asigurărilor în Austria şi în Europa Centrală şi de Est, este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări.

German
Citește articolul precedent:
Închide