OMNIASIG are un nou CFO

Marek Golebiewski, fost Vicepreședinte al Directoratului OMNIASIG și CFO, își va continua activitatea în cadrul celui mai nou membru al grupului VIG, Gothaer Polonia, iar funcția sa va fi preluată de către Michał Leja, a anunțat compania de asigurări.

„Îi mulțumesc domnului Marek Golebiewski pentru efortul depus și pentru contribuția adusă în ultimii doi ani în OMNIASIG. De asemenea, îl felicit pe noul membru OMNIASIG, domnul Michał Leja, pentru că a îmbrățișat cu entuziasm această nouă provocare”, a declarat Franz Fuchs, Președintele Consiliului de Supraveghere OMNIASIG și Membru al Directoratului Vienna Insurance Group. 

Cu o experiență de peste 12 ani în sectorul financiar, din care majoritatea în industria asigurărilor, Michal Leja a fost auditor și consilier în cadrul unei companii Big 4. Ultimele sale atribuții, înaintea numirii în funcția de Membru Directorat și CFO al OMNIASIG, au constat în exercitarea funcțiilor de membru al Directoratului Global Assistance Polska și de Director al departamentului Controlling Financiar în cadrul companiei Compensa Polonia.

În cadrul OMNIASIG, Michał Leja va coordona ariile Financiar, Controlling, Managementul Activelor, Reasigurări, Dezvoltarea Afacerii, Logistică.

OMNIASIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă. Vienna Insurance Group (VIG), proprietarul OMNIASIG, este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria şi în Europa Centrală şi de Est.

German
Citește articolul precedent:
Lidl deschide un magazin în Voluntari

Retailerul Lidl, parte a grupului german Schwarz, deschide în data de 28 martie un magazin în Voluntari, județul Ilfov.   Odată...

Închide