OMNIASIG asigură flota Tarom pentru al doilea an consecutiv

OMNIASIG, parte a grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), a anunțat că va asigura pentru al doilea an consecutiv flota operatorului aerian național Tarom.

Polițele de asigurare Casco Toate Riscurile (inclusiv piese de schimb și echipamente) și Răspundere Civilă intră în vigoare la data de 1 decembrie 2019 și sunt valabile timp de 12 luni, până pe 30 noiembrie 2020.

Tarom operează în prezent pe zborurile externe şi interne cu o flotă compusă din 25 aeronave.

„OMNIASIG are o expertiză vastă pe segmentul asigurărilor de aviație, precum și specialiști  cu experiență, recunoscuți la nivelul pieței. Cu un istoric îndelungat și un portofoliu relevant pe această piață, compania este un lider al segmentului amintit și vizează o dezvoltare continuă și susținută”, arată compania.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria, precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări.

German
Citește articolul precedent:
Închide