OMNIASIG lansează inspecția de risc prin telefon, accelerând digitalizarea procesului de încheiere a poliței Casco

OMNIASIG Vienna Insurance Group își continuă strategia de digitalizare a proceselor și lansează serviciul video de inspecție de risc a autovehiculelor, la încheierea unei polițe Casco.

Acest serviciu presupune efectuarea de la distanță a inspecției de risc aferente încheierii unei polițe Casco, cu ajutorul unui telefon de tip smartphone, fără ca asiguratul să mai fie nevoit să se deplaseze la biroul OMNIASIG sau al intermediarului de unde a achiziționat polița.  

„Această facilitate vine în ajutorul asiguratului, care economisește timp semnificativ în realizarea procesului de inspecție de risc. Astfel, acum, în doar câteva minute, clientul, asistat prin telefon de reprezentantul OMNIASIG, efectuează de la distanță inspecția de risc, respectiv fotografiile necesare la încheierea poliței Casco”, se arată într-un comunicat al OMNIASIG.  

În această primă etapă, serviciul este disponibil clienților de leasing, urmând ca într-un timp foarte scurt această modalitate de realizare a inspecției video cu ajutorul telefonului mobil să fie disponibilă și pentru toți ceilalți clienți Casco OMNIASIG, potrivit sursei citate.

„Suntem permanent preocupați de transformarea proceselor din fluxul de activitate al OMNIASIG în sisteme electronice, cu scopul de a oferi clienților noștri o experiență cât mai plăcută, rapidă și la standarde superioare. Lansarea acestui nou serviciu reprezintă un pas important în urmărirea obiectivului nostru strategic de digitalizare. Principalul avantaj este că reducem timpul pe care asigurații noștri îl alocă efectuării inspecției de risc la încheierea unei polițe Casco, ceea ce optimizează și întreaga relație dintre asigurat și asigurător. Pe viitor, vom oferi clienților noștri și multe alte servicii digitalizate în ceea ce privește încheierea și derularea unei polițe”, a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări.

German
Citește articolul precedent:
Închide