Compania de asigurări OMNIASIG Vienna Insurance Group a anunțat punerea în funcțiune a unei unități mobile de constatare a daunelor în teren, care se va deplasa pe teritoriul întregii țări, decizia fiind luată în contextul numărului crescut de daune înregistrat în ultimii ani, pe fondul fenomenelor atmosferice severe, dar și al volumului daunelor avizate în rândul clienților de polițe RCA sau CASCO.

„Astfel, în cazul unor situații extreme din care rezultă un număr ridicat de pagube asupra bunurilor sau autovehiculelor asiguraților / păgubiților OMNIASIG, într-o anumită zonă a țării, inspectorii de daune OMNIASIG se deplasează într-o unitate mobilă în localitatea în care sunt semnalate daune multiple, în cel mai scurt timp posibil”, se arată într-un comunicat al asigurătorului.

Biroul mobil de constatare daune se prezintă sub forma unui autovehicul specializat, care dispune de tehnica necesară constatării daunelor în teren, independent de un sediu OMNIASIG.

Prin intermediul acestei noi facilități de constatare a daunelor, asigurații si păgubiții OMNIASIG beneficiază de o experiență optimizată, rapidă și confortabilă, potrivit companiei.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est.