Operațiunile mobile ale Telekom Romania au fuzionat sub o singură firmă

Grupul Telekom Romania a anunţat concentrarea operaţiunilor de telefonie mobilă ale Germanos Telecom Romania, Sunlight Romania Filiala Bucuresti şi Telemobil, ca societăţi absorbite, sub compania Telekom Romania Mobile Communications, care își păstrează obiectul principal de activitate.

„Fuziunea operaţiunilor noastre mobile este un pas important în cadrul programului de transformare iniţiat în acest an, în linie cu strategia noastră de a ne consolida poziţia pe piaţa locală de telecomunicaţii. Fuziunea va conduce la o structură organizaţională mai agilă şi mai eficientă, precum şi la o utilizare mai eficientă a resurselor, care să sprijine execuţia noii noastre strategii comerciale şi consolidarea brandului Telekom pe piaţă”, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania.

Telekom arată că operațiunea nu implică întreruperi sau schimbări semnificative în ceea ce priveşte serviciile oferite clienţilor.

Ca efect al fuziunii, angajaţii societăţilor absorbite au fost transferaţi, începând cu 1 decembrie 2017, către Telekom Romania Mobile Communications, în aceleaşi condiţii contractuale prevăzute în contractele individuale de muncă şi cu păstrarea aceloraşi drepturi şi beneficii, mai arată compania.

Telekom Romania, prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România, aparține grupului german Deutsche Telekom, lider global de telecomunicații integrate.

German
Citește articolul precedent:
Penny Market România a deschis 3 magazine noi, rețeaua ajungând la 215 unități

Retailerul Penny Market România, parte a grupului german REWE, a deschis în luna noiembrie trei magazine noi, în județele Maramureș,...

Închide